Годину дана од оснивања

Годину дана од оснивања

Сејачи среће су данас обележили годишњицу оснивања. Сејачи среће су основани 30.10.2017. године као организација отворена за сарадњу са другим организацијама , стручним и другим институцијама , као и заинтересованим појединцима на стручним питањима образовања ,едукације ,култрте , очувања културне баштине и традиције ,заштите људских , женских и мањинских права , заштите животне средине , промоције друштвеног активизма и волонтеризма ,на бази међусобног уважавања и поштовања самосталности у раду .

  

У протеклој години, наше удружење је реализовало велики број активности на територији општине Варварин и у другим општинама. где је узимало учешће на разним културним манифестацијама, освајајући бројне награде и представљало своју општину на прави начин. Реализован је пројекат “Дискриминацију нећу! Равноправност сеје срећу.” у сарадњи са Санџачким одбором за заштиту људских права и слобода који је финансирала Европска унија. У току је реализација пројекта “Уткај срећу” који финансира Министарство културе и информисања.

 

 

И у години која је пред нама, Сејачи среће ће наставити да својим радом ,реализацијом и предлозима доприносе остваривању циљева због који су основани. 

 


 

No Comments

Add your comment